PŘIPRAVÍME SI: 1 palička čeneku
|
POSTUP: 1.Vezmeme nůž a uřízneme horní část paličky čeneku. Česnek vložíme do zapékací mističky a pokapeme obnažené stroužky česneku lžící olivového oleje. Zakryjeme mističku s česnekem talířkem nebo alobalem a vložíme do vyhřáté trouby asi na 220 stupňů na 5-10 minut, dokud česnek nezměkne. Poté necháme česnek vychladnout.
2. Uvaříme těstoviny do měkka a scedíme a ponecháme si šálek horké vody z uvařených těstovin. 3. Zatímco vaříme těstoviny, vezmeme vychladlý česnek a vymačkáme jej ze slupek a na jemno nakrájíme. Vložíme do misky a přidáme ricottu nebo lučinu, osolíme, opepříme, nebo přidáme jiné koření, přilejeme šálek horké vody z těstovin a umícháme lehkou krémovou zálivku.
4. Do mísy dáme uvařené těstoviny, baby špenát, nakrájená cherry rajčátka a přidáme krémovou zálivku. Dobře promícháme. Servírujeme na talíř ještě teplé a posypeme strouhaným parmazánem. Dobrou chuť! |
RECEPTYPřinášíme Vám vychytané a odzkoušené recepty, které nejen chutnají, ale i oku lahodí. Naše heslo zní: Snadno, rychle, efektně... Každý týden nejméně jeden nový recept s fotonávodem. naleznete zde |
||
TVOŘÍMEHromada nápadů jak si zkrášlit domov aneb ... za málo peněz hodně muziky - chce to jen nápad ... Každý týden aktualizujeme o nové vychytávky, návody a nápady. naleznete zde |
||
Podělte se s námi o Vaše nápady, návody, vychytávky či recepty slevu na celý sortiment |