PŘIPRAVÍME SI: Houbová směs: 340g nakrájených hub Chléb: 1 bochník chleba |
|||
POSTUP: Houbová směs: Na pánvi si roztopíme máslo a přidáme nakrájené houby. Vaříme 4-5 minut dokud houby nezměknou. Poté přidáme tymián a pokračujeme ve vaření další 2-3 minuty. Necháme zchladnout. Chléb: Předehřejeme si troubu na 180 stupňů. Nařežeme si chléb po délce i šířce, aniž bychom prořezali spodní kůrku. Bochník položíme na alobal. Naplníme nařezaný bochník houbovou směsí a sýrem, pomocí prstů natlačíme houby i sýr do spodu bochníku. Smícháme máslo, cibuli a mák a potřeme chleba směsí. Bochník zabalíme do alobalu a položíme na plech. Pečeme při 180 stupních 15 minut. Poté rozbalíme alobal a pečeme dalších 10 minut, dokud se sýr nerozteče. Můžeme vyzkoušet i jiné kombinace surovin např. feferonky a mozzarellu nebo slaninu a čedar. |
RECEPTYPřinášíme Vám vychytané a odzkoušené recepty, které nejen chutnají, ale i oku lahodí. Naše heslo zní: Snadno, rychle, efektně... Každý týden nejméně jeden nový recept s fotonávodem. naleznete zde |
||
TVOŘÍMEHromada nápadů jak si zkrášlit domov aneb ... za málo peněz hodně muziky - chce to jen nápad ... Každý týden aktualizujeme o nové vychytávky, návody a nápady. naleznete zde |
||
Podělte se s námi o Vaše nápady, návody, vychytávky či recepty slevu na celý sortiment |